Fes una deliciosa coca de poma i mel

Una recepta fàcil i senzilla de fer que podem fer en família

Ingredients: 

  • 200 g de massa de pasta de full
  • 2 pomes
  • 3 cullerades de melmelada de gerds
  • 2 cullerades de mel
  • 1 cullerada de sucre


Elaboració: 

  • Sobre el taulell de la cuina posem la pasta de full i la tallem en diversos rectangles d'uns 20 cm de llarg.
  • Preescalfem el forn a 180 °C.
  • Netegem i pelem les pomes i les tallem en grills de com a màxim 3 mil·límetres d'ample.
  • En una safata pel forn posem una mica d'oli o mantega ben estès o bé un paper sulfurat i posem sobre cada massa la melmelada i a continuació la poma tallada finament.
  • Ara posem a sobre de tot la mel i empolvorem amb sucre. També podem afegir una mica de canyella.
  • Posem la safata dins del forn entre 25 i 30 minuts.