Beneficia't de les propietats de les fruites i verdures de la tardor

Cada fruita o verdura aporta uns beneficis per combatre la baixada de les temperatures fins a arribar a l'hivern

La tardor porta molta fruita i verdura de temporada i cadascuna d'elles comporta uns beneficis per combatre la baixada de les temperatures fins a arribar a l'hivern.

Per afrontar aquesta temporada acabada d'estrenar us adjuntem algunes de les fruites i les verdures més populars d'aquests mesos per menjar-te la tardor depenent de les teves necessitats i les de la teva família:

  • Carabassa: un altre as de la gastronomia, la carabassa és un perfecte acompanyant de qualsevol plat de tardor. Té grans avantatges nutricionals, ja que té importants quantitats d'antioxidants, vitamines A, C, K i E, i tot un exèrcit de minerals per a proveir i cuidar la teva salut.
  • Poma: La poma és una de les fruites més consumides al món. Tenen la seva millor època a la tardor. El valor d'aquesta fruita són les propietats curatives, en cas de trastorns gastrointestinals.
  • Raïm: El raïm és la fruita reina de la tardor. De les varietats que se'n troben, el raïm negre té la concentració més gran de polifenols que ajuden a protegir i a reforçar les parets dels vasos sanguinis.
  • Magrana: Destaca pel seu poder antioxidant, útil per a combatre l'envelliment de les cèl·lules.
  • Pera: Important font de fibra i minerals. El seu consum està molt recomanat per a combatre el restrenyiment.
  • Moniatos: el moniato et proporcionarà un ampli ventall de vitamines, carbohidrats i fibra.
  • Caquis: El seu consum és recomanable, ja que és rica en vitamina A i té un alt contingut en vitamina C. Els caquis són rics també en potassi, sucre i glucosa.
  • Figues: Entre amplis beneficis per a la salut, trobem la seva capacitat depurativa, ja que actua com a diürètic i alhora laxant.