Piruletes per fer amb els infants FOTO: Cedida

Família

3 piruletes per fer amb els infants i gaudir de les postres

La cuina és una bona aliada per passar l'estona aquests dies de confinament

Amb el confinament decretat per aturar l'expansió del coronavirus, cal ser imaginatius a l'hora de buscar activitats per fer a casa, sobretot si tenim infants. Si ja us proposàvem fer pastissos en família, avui us proposem fer piruletes ben divertides!

Piruletes de melmelada

Piruletes farcides de melmelada

Ingredients:

  • Pasta brisa
  • Melmelada de diferents sabors
  • Palets de fusta aptes per a cuina

Elaboració:

  • Estireu la pasta brisa i talleu-la en diferents formes.
  • Agafeu una porció de pasta amb la forma que més us agradi, i poseu una cullerada de melmelada al centre.
  • Tapeu amb una altra porció de pasta de la mateixa forma, posant un pal de fusta a la part inferior (perquè tingui forma de piruleta).
  • Enganxeu els costats amb l'ajuda d'una forquilla perquè no s'escapi la melmelada.
  • Poseu en una safata de forn, i coeu uns deu minuts.
  • Un cop s'hagin refredat, ja les podeu gaudir!

Piruletes d'oreo decorades

Piruletes amb galeta oreo decorades

Ingredients:

  • Mini galetes oreo
  • Xocolata desfeta
  • Pasta alimentaria de colors, anissos...
  • Pals de fusta

Elaboració:

  • Destapeu les galetes oreo i enganxeu el pal a la crema, tornant a tapar la galeta.
  • Submergiu la galeta en xocolata blanca desfeta.
  • Deixeu que es refredi.
  • Un cop la xocolata estigui dura, podeu començar a decorar enganxant trossets de xocolata de colors, fent dibuixos amb xocolata negra desfeta, o escrivint missatges. Deixeu volat la imaginació!

Piruletes de fruita amb xocolata

Piruletes de fruita amb xocolata

Ingredients:

  • Fruites variades.
  • Xocolata desfeta.
  • Pals de fusta.

Elaboració:

  • Netegeu i talleu la fruita en porcions.
  • Desfeu la xocolata al bany maria.
  • Claveu un pal de fusta a la part inferior de les porcions de fruita.
  • Mulleu la fruita a la xocolatada desfeta.
  • Deixeu refredar...

I bon profit!